„Carla's Dreams” a anunțat data când va concerta din nou la Piatra Neamț

Data publicării:
carla s dream

 

FOTO Facebook

La rândul său, Dragoș Chitic le-a mulțumit acestora pentru că vor reveni la Piatra Neamț.

"Mulțumesc trupei Carla's Dreams pentru că a acceptat invitația noastră și va fi prezentă, în data de 26 iunie, cu ocazia Zilelor Orașului Piatra Neamț, pentru un concert pe platoul de la Curtea Domnească", a scris primarul interimar Dragoș Chitic pe pagina sa de socializare.

Cei de la "Carla's Dreams" nu au dorit să mai comenteze pe marginea incidentelor apărute la concertul de vinerea trecută, de la Galleria Mall Piatra Neamț și au mulțumit autorităților, fanilor și mass-mediei pentru implicare.

"După cum am promis, venim cu un update despre acțiunile întreprinse în cazul concertului de la mall-ul din Piatra Neamț. Toate organele responsabile au fost sesizate sau/și s-au autosesizat și acum, în limita atribuțiilor legale, elucidează cazul. Nu vrem să facem cazul mai mare decât este și ne bucurăm că am reușit, împreună cu voi toți, să atenționăm organizatorii, organele de profil și comunitatea în general asupra importanței respectării normelor de securitate. Vrem să mulțumim reprezentanților ISU, pompierilor, personalului medical, primăriei, poliției și tuturor celor care s-au implicat într-un mod sau altul în acest caz și, nu în ultimul rând, le mulțumim reprezentanților mass media pentru aducerea acestuia în atenția publică. (...) Vrem să vă vedem. Și o să vă vedem. Pe 26 iunie la Piatra Neamț. În aer liber", au spus cei de la "Carla's Dreams".

ISU Neamț a oprit, vineri seara, un concert al formației "Carla's Dream", care se desfășura în incinta Galleria Mall Piatra Neamț, după ce 9 copii au leșinat din cauza condițiilor improprii în care avea loc evenimentul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri