Carmen Iohannis continuă să predea la şcoală

Data publicării:
carmen iohannis fb

În prima zi după ce a devenit Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis a fost întâmpinată la şcoală cu aplauze şi urale. Vestea că ar putea să nu le mai fie dirigintă i-a întristat însă pe elevi, aşa că soţia preşedintelui a făcut tot posibilul să le fie alături până la finalul clasei a 12-a.

Elevii îndrumați de Carmen Iohannis sunt acum în clasa a X-a şi se bucură că nu vor trebui să schimbe diriginta. Iar cei din clasele mai mici speră să vadă ce înseamnă să o aibă ca profesoară de engleză pe Prima Doamnă.

“Ar fi fain. Ar fi foarte fain. Aș fi fericită”, spune o elevă.

Carmen Iohannis a depus cererea pentru menținerea unei jumătăți de normă încă din prima zi în care profesorii s-au întors din vacanţă.

În urma solicitării scrise a doamnei profesor Carmen Iohannis, Consiliul de Administrație al Colegiului Național "Gheorghe Lazăr" și-a exprimat acordul privind încadrarea doamnei profesor pe o jumătate de normă”, a spus Livia Creţulescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean din Sibiu.

Tot Consiliul de Administrație al liceului va trebui să decidă și în ce zile va preda soția președintelui Klaus Iohannis.

Carmen Iohannis vine la ore însoțită de agenți ai Serviciului de Protecție și Pază. Tot din motive de securitate, orarul Primei Doamne nu poate fi dezvăluit. Cel mai probabil, însă, soției președintelui îi vor fi atribuite ore în doar două zile pe săptămână, astfel încât în restul timpului să poată fi la București.

Carmen Iohannis predă limba engleză la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu de mai bine de 20 de ani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri