Carmen Iohannis: Mi-ar plăcea să mă implic în educaţie şi susţinerea tinerelor talente

Data publicării:
klaus si carmen iohannis la berlin captura

 

Întrebată, la întâlnirea preşedintelui cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Germania, de la Ambasada României din Berlin, dacă s-a mai obişnuit cu rolul de primă doamnă, Carmen Iohannis a declarat că se străduieşte şi că i se pare „interesant, dar foarte greu”, dar că, în schimb, îi fac plăcere întâlnirile cu oamenii, care-i dau „emoţii pozitive şi foarte plăcute”.

În ceea ce priveşte rolul său, Carmen Iohannis a spus că deocamdată n-a început „exact cu activitatea”. „Promit că o să încerc să fac ceva şi pentru cei de acasă şi pentru cei de afară, cât îmi stă în putinţă”, a spus soţia preşedintelui, citată de Mediafax.

Întrebată dacă are în vedere anumite proiecte, Carmen Iohannis a declarat: „Mi-ar plăcea să mă implic în educaţie şi susţinerea tinerelor talente, de ce nu?”.

Ea a spus, râzând, că nu ştie dacă „va fi o altfel de primă doamnă”, la întrebarea jurnaliştilor din delegaţia de presă. Totodată, soţia preşedintelui a recunoscut că îi este greu să facă naveta.

„Mi-e greu, dar deocamdată nu am unde să mă mut. Mai aşteptăm”, a afirmat ea, adăugând că doreşte să predea în continuare, „măcar cu jumătate de normă”.

Întrebată dacă se va transfera la Bucureşti, Carmen Iohannis a spus: „Când o să avem un loc al nostru o să ne gândim, dar deocamdată nu avem unde sta”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri