Cătălin Tolontan: Dan Condrea trebuia protejat de stat

Data publicării:
tolontan despre CONDREA agerpres

„Statul român a eşuat, încă o dată, autorităţile au eşuat, nereuşind, de data asta, să-l protejeze pe Dan Condrea de Dan Condrea. În cazul cel mai bun pentru ele, ca să spun aşa, în cazul în care discutăm despre o sinucidere.

Dar acest om care şi-a fixat singur pedeapsa era un cetăţean român, care, în mod normal, ar fi trebuit să beneficieze de suportul statului român pentru a depăşi acest moment. Mai ales că era şi interesul procurorilor ca omul să vorbească. Acest om putea fi chemat de un procuror de caz şi putea fi întrebat lucruri.

Şi putea fi întrebat foarte clar nişte lucruri, adică se putea discuta. În primul rând, el ştia care sunt substanţele diluate. De ce nu te duci, în secunda doi ca să fiu neacademic, să vorbeşti cu el, cu toată forţa statului în spate,inclusiv de negociere.

Dacă vrei, într-adevăr, să treci dincolo de Dan Condrea şi să ajungi la cei care luat bani de la Dan Condrea şi Hexi Phrma. Există în lege prevedere pentru a-l proteja pe cel aflat într-o situaţie delicată, că e urmărit, presat, că are obligaţii faţă de alţi oameni. Că nu se ştie ce s-a întâmplat în mintea lui Dan Codrea. Dar poate investigatorii vor afla.”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri