Ce spune o colegă a lui Dan Condrea: Nu suporta să fie făcut criminal

Data publicării:
160510 dan condrea 07 INQ Octav Ganea-2

Specialiştii IML au continuat, pentru a doua zi, autopsia afaceristului Dan Condrea. În urma unei analize amanunţite la inimă, medicii au eliminat ipoteza unei afecţiuni medicale grave care să fi dus la tragicul accident.

„Raportul preliminar arată că Dan Condrea nu a suferit un infarct în timp ce se afla la volan şi nici accident vascular cerebral. Moartea sa este pusă pe seama fracturilor multiple de coloană şi ale rupturii de organe interne survenite în urma impactului violent”, transmite corespondentul Digi24.

Mai mult, medicii legişti au încercat să afle şi dacă patronul Hexi Pharma consumase vreun fel de substanţe interzise.

„Primele rezultate ale testelor toxicologice arată că Dan Condrea nu consumase băuturi alcoolice înainte de se fi urcat la volan. De asemenea, în corpul său nu au fost găsite urme ale unor substanţe halucinogene”, stransmite corespondentul Digi24.

Pe baza raportului medico-legal, procurorii pot elimina unele ipoteze privind cauza accidentului. Certificatul de deces confirmă cauza morţii.

Trupul neînsufleţit al lui Dan Condrea a fost ridicat de la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovici” de angajaţii unei firme de pompe funebre. Niciun membru al familiei nu a fost prezent la IML. Partenera şi apropiaţii l-a aşteptat direct la cimitirului Sfanta Vineri din Bucuresti.

Cei care au lucrat cu Dan Condrea spun că omul de afaceri era extrem deprimat şi nervos în ultima vreme din cauza scandalului în care era implicat.

De fiecare dată a reacţionat foarte violent la fiecare ştire în care a fost făcut criminal. Asta era singurul moment în care reacţiona extrem de violent. A spus de mai multe ori că produsele erau eficiente şi atunci, indiferent ce ar fi făcut, nu poate fi considerat un criminal. Eu cred ca asta l-a afectat cel mai mult”, spune Loredana Albu, purtătorul de cuvânt al Hexi Pfarma.

Angajaţii Hexi Pharma sunt şocaţi de destinul tragic al patronului lor.

„Dan a fost colegul nostru, nu șeful nostru. Nimeni nu știe cum veneam din plăcere la muncă, căci eram o echipa unită, iar Dan ne ajuta pe fiecare, indiferent de problemă. Într-adevăr, nu era cea mai deschisă persoană și nu îi plăcea vorba multă și fără rost, dar era un om. Suntem încă în șoc și nu ne putem reveni”, scrie într-un comunicat al firmei.

Dan Condrea va fi înhumat în capela familiei din cimitirul Sfânta Vineri, acolo unde sunt îngropaţi bunicii şi părinţii lui. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri