Ceață și risc de polei pe Autostrada Soarelui

Data publicării:
ceata

Pe Autostrada Soarelui, între kilometrii 107 şi 110, există riscul apariţiei poleiului, din cauza carosabilului umed şi a temperaturilor în scădere, iar între Drajna şi Cernavodă vizibilitatea este redusă sub 200 de metri din cauza ceţii şi continuă să scadă, avertizează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

ceata masini - captura-2

Centrul Infotrafic îi sfătuieşte pe şoferii care circulă pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa să fie prudenţi şi să reducă viteza.

De altfel, Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o atenţionare de ceaţă pentru judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, potrivit News.ro.

Potrivit meteorologilor, ceaţa semnalată în judeţele Ialomiţa şi Călăraşi determină scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Miercuri dimineaţă au avut loc accidente în lanţ, în care au fost implicate 17 autovehicule, pe autostrada Bucureşti - Constanţa, din cauza poleiului. Potrivit secretarului de stat Raed Arafat, 22 de persoane au fost rănite, patru fiind transportate la spital.

În urmă cu 10 zile, în condiţii de ceaţă densă, pe A2 a avut loc un accident în lanţ, în care au fost implicate 33 de vehicule. Patru oameni au murit atunci şi peste 50 de persoane au ajuns la spital.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri