Cel mai grav accident de pe A2. Ce povestesc martorii

Data actualizării: Data publicării:
ranit accident

60 de oameni au fost implicați în cumplitul accident de pe A2, cel mai grav petrecut vreodată pe această autostradă. Erau într-una sau alta dintre mașini. Aproape 20 sunt teferi. Nu neapărat nevătămați. Unii dintre ei au povestit prin ce au trecut.

Unul dintre şoferii implicaţi în accident spune că nu mergea cu viteză, dar că era ceaţă. El are răni uşoare.

„M-am lovit.. era unul cu un jeep care m-a lovit în partea stângă, undeva a ajuns botul pe scaun şi în altă parte nu am fost lovit. Şi la piept, mă doare un pic pieptul, dar de la centură, or sărit airbagurile”, a spus bărbatul.

Deja era carambolul făcut. Eu când am frânat, deja carambolul era făcut. Eu când am frânat, cineva din spate m-a împins în carambol. Era şi ceață, până într-o sută aveam, că megeam încet, chiar mă depășeau. Au fost câțiva care i-am văzut aici deja în accident care m-au depășit”, a povestit el.

Eram în maxi taxi chiar, în faţă cu şoferul şi a fost o fracţiune de secundă în care toată lumea a ajuns peste mine, plini de sânge, panică, groază, ţipete, buşituri de maşini, moment în care aş fi vrut să ies din maşină, dar nu aveam cum pentru că altele se loveau de noi, nu se mai deschidea uşa. Oamenii care au scăpat cu viaţă au reuşit să-i scoată şi pe ceilalţi”, a relatat Florentina Cocoș.

Ceață și la un moment dat, m-am trezit cu un perete de mașină lovit în fața mea. 6-7 mașini. Știu că am intrat într-o Honda. La 30 de secunde au intrat alții în mine, m-au sucit pe șosea. Ce am văzut – 3-4 răniți mai grav. Eu nu am pățit nimic. Am spart repede geamul și am ieșit”, a povestit Iulian.

Eram două persoane. La 5 km nu se vedea. Soțul a oprit, pentru că a văzut pâcla asta și a oprit puțin. A mers foarte puțin, nu am lovit noi, dar au venit din spate alții cu viteză și nu puteau să pună frână pentru că vedeau foarte târziu. Ne-am speriat foarte tare”, a povestit o femeie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri