Celulă de criză la MAE. Doi români au murit într-un accident, în Turcia

Data publicării:
haber

Drumul spre o vacanţă de vis s-a încheiat dramatic pentru 16 turişti români care se îndreptau spre Antalya. Microbuzul în care se aflau s-a răsturnat după ce, din cauza carosabilului umed, șoferul ar fi pierdut controlul maşinii. Doi români au murit şi ceilalţi 14 au fost răniţi.

„Suntem în legătură cu familiile victimelor. Le-am aranjat deja zboruri pentru a merge în Antalya să fie alături de cei răniţi. Pentru cei care au fost deja externaţi le-am asigurat bilete înapoi spre casă la Bucureşti”, a spus Martin Paschinger, managerul firmei de turism.

Managerul firmei de turism care a organizat excursia susţine că microbuzul cu care călătoreau românii era în stare tehnică bună.

Ştim că microbuzul a avut ultima verificare tehnică acum zece zile. Din fericire, nu ne-am mai confruntat cu o astfel de situaţie până acum”, a adăugat Martin Paschinger.

La Ministerul român de externe a fost activată Celula de Criză. Potrivit informaţiilor transmise de aceasta, 11 răniți uşor sunt internaţi într-un centru medical din localitatea Manavgat. Alte trei victime, dintre care una în stare gravă, au fost transportate la un spital din Antalya. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri