Blocaje şi trafic îngreunat în centrul Capitalei

Data actualizării: Data publicării:
centru

Centrul Capitalei este complet blocat în această dimineață. Mai mult semafoare nu funcţionează, iar traficul este îngreunat. Nici cu metroul nu este ușor. E foarte aglomerat, iar trenurile, conform călătorilor, vin la 10 minute.

În Pasajul Unirii, pe sensul către Universitate mai mult se stă, este coadă uriașă de mașini. Poliția spune că saunt 12 semafoare blocate în centrul Capitalei, de asemenea Piața Unirii este blocată complet, iar echipajele de la Poliția rutieră sunt prea puține și nu fac față fluxului mare de vehicule.

O femeie a fost grav accidentată de un autoturism, luni dimineață, în zona Piața Romană, după ce ar fi traversat pe culoarea roșie a semaforului, pe trecerea de pietoni. Victima, în vârstă de 30 de ani, a fost transportată la Spitalul de Urgență Floreasca, informează Brigada Rutieră a Poliției.

Potrivit sursei citate, sunt blocate banda 1 și 2, pe sensul dinspre Universitate. Circulația în zonă se desfășoară sub dirijare.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, sunt defecte semafoarele din intersecțiile Piața Unirii, Piața Unirii - Splaiul Unirii, Str. Ion Iliceanu - Șos. Berceni, Piața Eroii Revoluției, Str. Brașov - Bd. Timișoara, Calea Vitan - Șos. Mihai Bravu, Bd. 1 Mai - Str. Brașov, Bd. Drumul Taberei - Bd. Vasile Milea, Bd. Drumul Taberei - Str. Domnița Ruxandra, Bd. Drumul Taberei - Str. Lt. Găină.

Problemele la semafoare sunt în curs de remediere, precizează sursa citată.

Este aglomerat şi la metrou. Frecvenţa cu care circulă trenurile pe Magistrala 3 Preciziei - Anghel Saligny este de 10 minute, ne spune un telespectator Digi24. La ora 7:40, peronul Gorjului era arhiplin, iar în stația de la Lujerului, mai bine de jumătate dintre pasagerii aflați în staţie au rămas pe peron.

„Este prima zi de după vacanţa intersemestrială şi Metrorex circula o data la 10 minute. Nici măcar nu e ventilaţie în vagoane, nu ni se da nicio explicaţie”, scrie un telespectator Digi24.

 

Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri