CFR Călători: Trafic feroviar în condiții de vânt, ploi și polei. Pot apărea întârzieri

Data publicării:
tren cfr iarna fb 1

 

FOTO: Facebook

„Personalul feroviar de specialitate este mobilizat pentru verificări, iar pe segmentele unde situația o impune se intervine pentru remedierea eventualelor deranjamentelor tehnice produse la linia de contact și la pantografele trenurilor, din cauza rafalelor puternice de vânt și a depunerii de polei”, potrivit CFR Călători.

CFR Călători precizează, totodată, că în cursul dimineții au fost remediate două deranjamente tehnice la linia de contact pe segmentele feroviare Pantelimon — Obor și Valea Putnei — Argestru, în prezent nefiind anunțate alte probleme pe rețea.

La ora actuală se lucrează în Gara de Nord pentru remedierea deranjamentului tehnic înregistrat la sistemul de informare a publicului călător.

„În ceea ce privește cursele programate pentru ziua în curs, niciun operator de transport feroviar de călători (de stat sau privat) nu a anunțat modificări de grafic, peste 1.600 de trenuri de călători și de marfă fiind programate să circule la nivel național. CFR SA va informa permanent operatorii de transport feroviar asupra evoluției fenomenelor meteorologice și a condițiilor de circulație la nivel național, astfel încât toate companiile să-și informeze din timp călătorii, dacă apar modificări în circulația trenurilor înscrise deja în trafic, se arată în comunicatul CFR Călători.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri