Cine este bărbatul care deschide în fiecare seară coloana de manifestanţi din Cluj

Data publicării:
gabriel galos scaun proteste

Un bărbat de 44 de ani, aflat în scaun cu rotile, deschide în fiecare seraă coloana de manifestanţi din Cluj-Napoca.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Gabriel Vasile Galoș vine în fiecare seară la proteste. A lipsit o singură dată, când i s-a făcut rău.

Nu a renunţat însă.

”Dacă eu nu vin la proteste, celălalt nu vine nici el din cine știe ce motiv, cine să mai vină?”, întreabă clujeanul, citat de monitorulcj.ro.

”Mă enervează minciuna și furtul pe care le fac ăștia în Parlament și în Guvern”, spune bărbatul. El crede că și tinerii care sunt în putere și sănătoși ar trebui să continue să vină la proteste.

Gabriel Galoș a studiat la o școală profesională, apoi a făcut liceul la seral în Cluj. A început să muncească de tânăr. Printre slujbele pe care le-a avut a fost cea de tinichigiu auto, apoi a lucrat în Armată și ca șofer profesionist la Regia Autonomă de Transport Urban Călători, transformată între timp în Compania de Transport Public.

Acum șapte ani însă, el a suferit un mic accident, în urma căruia s-a ales cu o rană la gleznă. Rana nu i s-a mai vindecat niciodată. Disperat din cauza durerilor pe care le-a suportat vreme îndelungată, Gabriel Galoș a cerut să îi fie amputat piciorul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri