Cine va realiza studiul de fezabilitate pentru Autostrada Sibiu -Piteşti

Data publicării:
Santier autostrada Sibiu-Orastie - Mediafax Foto-Ovidiu Dumitru Matiu-1

 

FOTO MediafaxFOTO

Valoarea ofertei câștigătoare este de 29.075.308,91 lei fără TVA, reprezentând aproximativ 6.530.000 de euro fără TVA.

Studiul de fezabilitate care va fi întocmit va lega actuala variantă de ocolire a municipiului Sibiu cu actuala variantă de ocolire a municipiului Pitești. Lungimea proiectului este de aproximativ 120 de kilometri.

Durata contractului este de 17 luni.

Principalele activități care vor fi realizate în cadrul studiului de fezabilitate sunt: studiul de trafic, studiul privind alternative de traseu, investigații de teren (studii hidrologice; geotehnice; topografice; arheologice; pedologice); proiectare (drum, noduri rutiere; poduri; pasaje; viaducte; consolidări; tuneluri; siguranța circulației, utilități); evaluarea impactului asupra mediului; analiza cost-beneficiu și modelul financiar, pregătirea documentației de atribuire pentru viitoarele contracte de lucrări.

Contractul este împărțit în cinci secțiuni conform Caietului de Sarcini. Pentru secțiunea Sibiu - Boita (Lotul 1) și Curtea de Argeș - Pitești (Lotul 5), studiul de fezabilitate trebuie realizat în maximum 5 luni. Pentru celelalte secțiuni, studiul de fezabilitate trebuie realizat în maximum 12 luni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri