Circulația tramvaiului 41, reluată după două ore

Data actualizării: Data publicării:
41

Accident, miercuri dimineață, pe Șoseaua Virtuții din Capitală. În jur de zece tramvaie de pe linia 41 au fost blocate astăzi după ce o camionetă a intrat pe linia de tramvai.

Actualizare 11:10. Duba a fost ridicată de pe calea de rulare, iar circulația tramvaielor a fost reluată. Urmează ca și traficul rutier să fie reluat cât de curând.

Șoferul a povestit că a pierdut controlul volanului după ce un alt autoturism i-a tăiat calea.

În urma accidentului șofer a fost rănit ușor.


 

dubita blocata pe linia de tramvai 071216 (1)

Din primele informații, o dubă a rămas blocată pe linia tramvaiului 41 în zona Orșova, după ce a rupt gardul de protecție.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Circulația tramvaiului 41 spre Ghencea este blocată.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi contacta şi telefonic sau ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri