Clădire de birouri din Bucureşti, evacuată în urma unei ameninţări cu bombă. Alarma s-a dovedit a fi falsă

Data publicării:
masina de politie fb-1

ACTUALIZARE 18.45. Apelul s-a dovedit a fi fals, poliţiştii nu au găsit niciun dispozitiv improvizat la care s+a făcut referire în apel.

Totul a pornit după ce o femeie, angajată a firmei, a fost sunată de un bărbat care s-a declarat nemulţumit de serviciile firmei şi ar fi ameninţat că are de gând să pună o bombă în clădire.

Bărbatul a fost identificat, este din Prahova. El a fost deja dus la audieri.

Declaraţii a dat şi angajata care a sunat la 112. 


Clădirea de birouri în care se află sediul IFN Provident din Bucureşti, aflată pe Calea Şerban Vodă, a fost evacuată, joi, în urma unei apel de ameninţare cu bombă, făcut la 112 de către o femeie, la faţa locului deplasându-se specialiştii Serviciului Pirotehnic al Poliţiei Române, care face verificări în clădire.

"Există un apel la 112 în jurul orei 17.30. La faţa locului s-a deplasat Serviciul Pirotehnic, au evacuat clădirea, se fac verificări, deocamdată nu s-a confirmat nimic, suntem în pline verificări”, a declarat comisarul şef Ramona Dabija, şeful biroului de presă al Poliţiei Române, pentru News.ro.

O parte dintre poliţiştii implicaţi în anchetă fac verificări în clădire ca să stabilească dacă există materiale care să prezinte vreun risc, iar o altă parte a poliţiştilor au declanşat o anchetă pentru identificarea femeii care a sunat la 112. Aceasta a anunţat că este o bombă "în clădirea Provident”

IFN Provident are sediul în Central Business Park, proprietatea Arta Grafica SA din Calea Şerban Voda nr.133. Potrivit prezentării administratorului, clădirile de birouri se află în trei corpuri, cu o suprafaţa desfăşurată de 13.561 mp.

Firma IFN Provident este fondată în 2006 şi are, în România peste 300.000 de clienţi. Compania este parte a Grupului britanic International Personal Finance (IPF).

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri