Club nautic de zeci de milioane. Inaugurat de două ori, dar nefuncțional

Data publicării:
centru nautic captura

Clubul nautic din Slatina trebuia sa fie, încă de acum doi ani, o atracţie a oraşului. După trei ani de lucrări și licitații, investiția este încă nefuncţională.

Mugurel Manea, purtător de cuvânt primăria Slatina: „Lucrările au început în anul 2013, anul trecut practic au fost încheiate toate aceste lucrări şi am putut să dăm drumul abia acum.”

Bărcile cu vele și caiacele stau deocamdată în depozitul de pe ponton. Lipseşte instructorul specializat și nu există aviz ISU pentru clădire.

Cristian Lache, director centrul de agrement Slatina: „Avem semne că până la sfârşitul anului îl obţinem. De ce nu s-a putut obţine? Sunt diverse nereguli, minore, cum ar fi , ar trebui uşile schimbate că sunt de PVC. Avem lipsă de personal, avem încă două posturi vacante, nu s-a angajat nimeni.”

Proiectul a presupus amenajarea unor facilităţi rare în zonă, precum debarcader pentru hidrobiciclete şi bărci cu vele, cu nouă culoare de câte 1.000 metri, dar și terenuri de sport pentru minigolf, beach-volei, tribune, spaţii pentru Fitness, SPA și chiar un coafor.

Primii vizitatori se declară încântați.

„Îmi place cum este amenajat, într-adevăr am nimerit şi o zi însorită, frumoasă ca şi plaja, frumoasă ca şi amenajarea.”

***

Aerul, totul, verdeaţa, aranjamentul pe aici.”

***

Să se relaxeze tineretul, nu are unde.”

De la 1 iunie vor fi deschise şi piscinele. Investiția a fost făcută prin programul operațional regional și a costat 36 de milioane de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri