Cluburi închise în București, în această seară

Data publicării:
clubinchis

Cluburile care au anunțat că rămân închise sunt ONE, Player, Fratelli, Princess, BOA, Gaia, Kristal, Bamboo, Vintage, Cliche, Freddo, Finnish, Cafe DEKO, Loft, Bound, Tapo, Kulturhaus, Old City, Mojo și Drunken Lords.

Organizatorii Festivalului Național de Teatru, solidari cu victimele tragediei și familiile acestora, au decis anularea a patru spectacole programate în ultimele zile de Festival.

Spectacolul „CERERE ÎN CĂSĂTORIE” - o producție a Teatrului „Fani Tardini” din Galati, programată la Teatrul Odeon, Sala Majestic, în zilele de 31 octombrie, ora 21.00, și 1 noiembrie, ora 18.00 - va fi reprogramat în reprezentație unică marți, 3 noiembrie, de la orele 20.00.

Spectacolul „THE HISTORY BOYS. POVEȘTI CU PARFUM DE LICEU” – o producție a

Teatrului Excelsior, programat la sediul acestui teatru, astăzi, 31 octombrie, de la ora 18.00 - va fi reprogramat în data de 13 decembrie 2015, la ora 18.00.

Spectacolul „STEAUA FĂRĂ NUME” - o producție a Centrului Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, programat la sediul acestui centru, în zilele de 31 octombrie, ora 19.00, și 1 noiembrie, ora 19.00 - va fi reprogramat în datele de 9, respectiv 16 noiembrie 2015, de la ora 19.00.

Pentru spectacolul „COADA” - o productie a Teatrului Bulandra, programat la sediul acestui teatru, la Sala Studio Space, În zilele de 31 octombrie, ora 18.00, și 1 noiembrie, ora 18.00, datele de reprogramare vor fi anuntate ulterior.

Spectatorii care nu pot sau nu vor să beneficieze de biletele deja achiziționate și de reprogramarea acestor reprezentații vor putea să-și recupereze contravaloarea acestora.

Citiți și: 

Declarația martorului care spune că a fost primul care a anunțat Departamentul de Urgență
Incendiu în clubul Colectiv din Capitală. 27 de persoane au murit, 162 au fost rănite. Declaraţii cutremurătoare de la faţa locului. Cod roşu în spitalele din Bucureşti 
VIDEO. Declaraţii cutremurătoare ale martorilor la incendiul din clubul Colectiv: "Cine a fost mai tare trăieşte"
Incendiul din clubul Colectiv | Presa străină: Tragedia "a lăsat România uluită"
Martor la incendiul din clubul Colectiv, pentru Digi24: "Când a ajuns la tavan, focul s-a extins în 3 - 5 secunde, parcă era benzină"
Ce spun reprezentanţii firmei care au organizat show-ul pirotehnic din clubul Colectiv
VIDEO. Mobilizare fără precedent la Centrul de transfuzii din Bucureşti
Klaus Iohannis, la Spitalul Floreasca: Sunt cutremurat şi revoltat. Am indicii că nu au fost respectate reglementările legale
I. Lascăr, şeful Clinicii de Chirurgie de la Floreasca: "Este ca la război, se operează simultan în mai multe săli"
EXCLUSIV. Mărturie șocantă a firmei care a făcut antifonarea în clubul Colectiv
Dr. Monica Pop: „Am sperat că n-o să mai văd niciodată tragedia pe care am văzut-o la cutremurul din 77. Uite că se repetă”

Prevederi legale pentru spaţii în care au loc evenimente cu sute de persoane

GRAFICĂ Digi24. Momentul izbucnirii focului în club Colectiv

În Colectiv şi-a pierdut viaţa şi mama a cinci copii, angajată a clubului. Venise la muncă în locul unei colege

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri