VIDEO. Poliţiştii din Cluj au simulat furturi în oraş. Trecătorii nu au reacţionat

Data actualizării: Data publicării:
simulare furt cluj

Mai mulţi polițiști îmbrăcați în civil au testat spiritul civic al clujenilor. Singurul care a reacționat a fost un polițist local.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

VIDEO.  Reacția polițistului local. Cei doi bărbați care îl prind și-l imobilizează pe așa-zisul hoț sunt polițiști

Polițiștii de la Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj, îmbrăcați în civil, au simulat furturi din și de genți în centrul Clujului pentru a exemplifica astfel de fapte și pentru a încuraja spiritul civic. Trecătorii nu au reacționat la furturi, singurul care s-a evidențiat fiind un polițist local care nu știa de exercițiu, scrie clujust.ro.

Acţiunile au vizat prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului şi au fost organizate în judeţul Cluj, tematica fiind prevenirea infracţiunilor de furt.

Contactat de Clujust.ro cu privire la faptul că în imagini se vede că oamenii nu au avut reacții la furturile prezentate, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, a confirmat acest aspect: ”Într-adevăr, cetățenii nu au prea reacționat, dar acesta poate fi un semnal de alarmă pentru încurajarea spiritului civic”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri