CNADNR revine în subordinea Ministerului Transporturilor. Bugetul pe 2015, în creştere cu 31%

Data publicării:
sigla cnadnr

"În urma discuţiilor cu domnul prim-ministru, probabil că de mâine, când se va aproba ordonanţa de funcţionare a noului guvern, CNADNR va fi în subordinea Ministerului Transporturilor", a afirmat Alexandru Năstase, citat de Mediafax.

CNADNR revine astfel la Transporturi, unde a funcţionat până în ianuarie 2013. Năstase a spus, la audierile din comisiile de specialitate din Parlament pe tema bugetului CNADNR din 2015, că anul viitor ar putea fi inauguraţi "mult mai mulţi kilometri" de autostradă decât în acest an, fără să avanseze însă o ţintă concretă în această privinţă.

Datele CNADNR transmise anterior de către companie agenţiei Mediafax arată însă că pentru anul viitor este planificată inaugurarea a 17 kilometri de autostradă, faţă de 56 km în 2014.

Bugetul CNADNR a fost avizat, marţi, de trei comisii parlamentare, iar 92 de amendamente au fost respinse, marea majoritate pentru că iniţiatorii lor nu au fost în sală.

Compania de Drumuri şi Autostrăzi va avea în 2015 un buget de 6,11 miliarde lei, în creştere cu 31% peste prevederile din acest an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri