Coadă de maşini la podul de la Feteşti. "N-am plătit prin sms, de proşti"

Data actualizării: Data publicării:
fetesti

Finalul de vacanţă a adus aglomeraţie, pe şoselele ţării. S-a circulat greu, chiar şi pe autostrada Soarelui, în zona podului de la Feteşti. Şi, de asemenea, cozi au fost şi la intrarea în România dinspre Bulgaria. Peste o sută de camioane au aşteptat, ore bune, să poată să ajungă pe Podul Calafat-Vidin. În această dimineaţă, pe pod, s-au făcut lucrări care au adus haosul în trafic.

Coada de maşini s-a format rapid şi s-a mărit văzând cu ochii doar la casa unde se plăteşte cash taxa de trecere a podului de la Fetesti.

Întrebaţi de ce nu plătesc prin sms, şoferii au dat următoarele răspunsuri:

„Am avut o problemă, dar nu cu poarta de aici şi de atunci prefer să păstrez bonul”.

„Cunosc prea multe cazuri în care s-a ajuns la procese pentru că nu s-a comunicat bine între operatorii de telefonie şi CNAI”.

„Pentru că suntem proşti. Dacă voiam să plătim, plăteam. Chiar la asta ne gândeam. Asta e, dacă eşti prost, plăteşti. Şi timp şi,... asta e”.

Nu doar SMS-ul îi scuteşte pe şoferi de statul la coadă. Pot plăti taxa online sau la benzinării. Cei care au fost prevăzători au trecut fără să aştepte deloc la Feteşti.

Şi turiştii care şi-au petrecut vacanţa de Rusalii la vecinii bulgari şi-au testat răbdarea la întoarcerea spre casă. La Ruse, podul prieteniei nu a fost chiar prietenos. Oamenii spun că au stat chiar şi cinci ore să intre în România.

Nici şoferii de tir nu au avut o zi uşoară în vama cu Bulgaria.

Şirul de camioane pe sensul de intrare către ţara noastră se întinde pe mai bine de 3,5 km.

De circa două luni, autorităţile bulgare au început să facă lucrări de întreţinere şi reparaţie a podului peste Dunăre.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri