Cod galben de vijelie şi grindină în Bucureşti. Doi oameni au fost răniți la Sibiu

Data publicării:
copac

În acest interval, în zonele respective se vor semnala intensificari ale vântului cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii, averse ce vor depăşi 20 - 25 l/mp.

De asemenea, a fost în vigoare și o atenționare cod galben de descărcări electrice în nord-vestul județului Bistrita-Năsăud și jumătatea sudică a judeţelor Damboviţa şi Prahova.

Vremea nefavorabilă a dus la avarierea mai multor maşini, lovite de copaci rupţi de vânt, iar sute de locuinţe au rămas fără electricitate. Este bilanţul încă provizoriu al dezastrului lăsat în urmă de furtunile care au lovit Sibiul şi Galaţiul în această seară

La Sibiu, mii de localnici au rămas fără curent electric după ce zeci de copaci au fost rupți de rafalele de vânt. Câteva străzi au fost inundate, iar apa a intrat și în pivnițele unor sibieni. Din nefericire, două dersoane, tată şi fiu, au ajuns la spital după ce peste maşina în care se aflau a căzut un copac de pe marginea drumului. Aceştia se îndreptau spre casă când i-a surprins furtuna. Cei doi se simt bine acum și sunt sub supravegherea medicilor. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri