Comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti, victima unui accident rutier la Constanţa

Data actualizării: Data publicării:
112

Accident rutier grav, în apropiere de Cernavodă, provocat de o maşină a Armatei. Doi oameni au murit pe loc, iar Comandantul Bazei Aeriene de la Feteşti şi plutonierul care conducea maşina instituţiei sunt grav răniţi. Totul s-ar fi petrecut, spun martorii, după ce militarul care conducea maşina armatei a intrat într-o depăşire fără să se asigure. S-a izbit frontal de un alt autoturism şi ambele maşini au fost proiectate într-un TIR.

 

 

Ora 12:30. Generalul şi plutonierul major, care era la volan, plecaseră de la Baza Aeriană Feteşti şi mergeau spre Mihail Kogălniceanu. Şoferul a încercat o depăşire periculoasă, spun martorii.

Maşina armatei a intrat în plin într-un autoturism care circula regulemantar, iar cei doi oameni nu au avut nicio şansă.

Din primele informaţii pe care le avem de la autorităţi, maşina de armată a încercat să depăşească tirul aflat pe marginea drumului. În acel moment, şoferul autoturismului a încercat să evite impactul, dar în zadar.

Militarii au fost scoşi de pompieri din maşina distrusă şi duşi la spital cu elicopterul SMURD.

Mihnea Avram, director medical al SCJU Constanța: „Cel care a fost adus cu elicopterul este mai rău, este deja în sala de operație, este operat de urgență, celălalt, din câte am înţeles, domnul general, șeful lui are o fractură deschisă de femur stâng”

Traficul a fost oprit pe DN22C timp de două ore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri