Concerte rock anulate în urma tragediei de la clubul Colectiv

Data publicării:
comemorare iasi 1

„Este o perioadă foarte grea pentru noi şi va fi pentru mult timp. Au murit destul de mulţi prieteni pe care îi cunoşteam, chiar dacă nu-i cunoşteam pe toţi, împreună ne întâlneam la orice concert, la orice festival, şi ne bucuram cu toţii de toate momentele plăcute”, spune un participant la comemorarea din Iași.

Peste o sută de oameni au aprins lumânări şi au depus flori în faţa Casei de Cultură a Studenţilor din Iaşi. Iubitori de muzică rock sau nu, ieşenii au vrut să-şi arate solidaritatea cu victimele tragediei de la Bucureşti şi cu familiile acestora.

Unul dintre cei care şi-au pierdut viaţa este un cunoscut al organizatorilor şi spectatorilor Festivalui Rock'n Iaşi.

Ne-a ajutat cu echipamente încă de la primele ediţii şi, mai mult decât atât, chiar şi anul acesta avem echipamente de la el”, spune Adrian Căliman, coordonatorul festivalului Rock'N'Iaşi.

„Am cântat, ne-am ajutat împreună, ne cunoaştem de mult timp, asta e, puteau fi prietenii oricui până la urmă”, spune și Dudu, membrual formaţiei God.

Spectacolele din ultima zi a festivalului de rock de la Iaşi au fost anulate. Trupele care urmau să cânte vor reveni în luna martie.

Câteva zeci de oameni au aprins lumânări şi în centrul istoric al Timișoarei.

Am venit pentru că au murit niște oameni foarte faini”, spune un participant.

Festivalul de rock de la Timișoara, în care autoritățile au investit peste 200 de mii de lei, a fost amânat pentru o dată care va fi anunţată ulterior.

În prima seară a festivalului de rock din Timișoara, în timp ce noi ascultam cele mai frumoase acorduri de rock, în București se întâmpla o tragedie”, spune Oana Barbu, PR de evenimente.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri