Condrea a făcut de 13 ori drumul între Buftea și Corbeanca în ora dinaintea accidentului

Data publicării:
masina condrea imagini captura

17 şi 59 de minute. Cu mai puţin de o oră înainte de accidentul fatal. Afaceristul Dan Condrea conduce dinspre Ploieşti spre Buftea, pe DN1A. Autoturismul trece prin localitatea Corneşti şi se îndreaptă spre Crevedia.

În 15 minute Dan Condrea parcurge aproape 25 de kilometri. Ajunge la intrarea în Crevedia.Maşina este filmată de o a doua cameră de supraveghere. Două minute mai târziu autoturismul iese din Crevedia şi intră în Buftea. Imaginile sunt suprinse cu aproape 30 de minute înainte ca Dan Condrea să îşi piardă viaţa.

Altew imagini îl arată pe Dan Condrea când iese din Buftea. Sunt ultimele imagini cu el. Ajunge cu maşina până la intrarea în satul Tamaş-Corbeanca. Nu intră în localitate. Întoarce maşina spre Buftea. Apoi urmează ceva ciudat chiar şi pentru anchetatori.

13 deplasari în intervalul orar 17.31-18.38”, spune procurorul Ramona Bulcu.

Aşa se explică de ce maşina lui Dan Condrea nu apare pe nicio cameră de supraveghere din comuna Corbeanca. Patronul Hexi Pharma a gonit în ambele sensuri ale drumului dintre Buftea şi Corbeanca. În ultima lui cursă porneşte cu 7 minute înainte de primul apel la 112. Se duce spre Buftea şi apasă acceleraţia.

Traseul lui Dan Condrea s-a terminat undeva la jumatatea distantei dintre Corbeanca si Buftea. Autoturismul a lovit violent un copac de pe marginea drumului. Şoferul a murit pe loc.

„Câtă vreme nu există bilet lăsat de sinucigaş, nu există repere ferme prin care el să fi vorbit în cercul de prieteni la modul serios la posbilitatea suprimării vietii... Este departe de a fi profiulul sinucigaşului... Rămâne un banal accident de circulaţie”, spune expertul criminalist Tudorel Butoi.

Testele ADN şi probele prelevate de la faţa locului au confirmat că Dan Condrea se afla la volanul maşinii.

Procurorii au evitat să vobească despre o cauză clară a morţii lui Dan Condrea. Aşteaptă expertiza autoturismului condus de afacerist.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri