Conflictul care a îngrozit un întreg oraș. Patru morți din cauza unui scandal amoros

Data actualizării: Data publicării:
crima focsani

Conflict sângeros într-un cartier din Focşani, cel mai grav din ultimii 20 de ani. Trei bărbaţi şi o femeie au fost pur şi simplu seceraţi în urma unui conflict cu membrii altei familii. Un scandal amoros a dus la pierderea atâtor vieţi.

Alarma s-a dat în jurul ori unu noaptea. Poliţiştii au fost chemaţi să intervină de urgenţă pe o stradă aflată la nici un kilometru de centrul oraşului.

„Când au ajuns pe strada Gheorghe Doja, polițiștii au găsit un tablou de coșmar. Cei trei bărbați erau morți pe stradă, iar în jurul lor erau împrăștiate mai multe arme albe”, relatează Dana Costache, reporter Digi24.

Nu am ieșit din curte deloc. Stau în partea aia, am gardurile fărâmate. Am auzit, dar nu ne-am băgat. Nu ne-am băgat că știm ce poate... nu ne amestecăm”, spune o vecină.

Cu coase, cu topoare... ce nu aveau... toate erau pregătite. S-au certat neamuri între ei, s-au bătut, s-au omorât ca pe niste câini”, spune o rudă îndepărtată.

A patra victimă, o femeie, a ajuns la spital cu răni extrem de grave.

O femeie în vârstă de 44 de ani, s-a intrat de urgenţă în sala de operaţie. Din păcate, medicii n-au mai putut face nimic”, spune Alina Comşa, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Focşani.

Poliţiştii au instituit filtre la toate ieşirile din oraş şi au reuşit să-i prindă pe doi dintre agresori. Cu o seninătate înfiorătoare, unul dintre ei a povestit ce s-a întâmplat.

- Cu ce aţi dat, cu toporul, cu ce aţi dat?

- Cu toporul, am şi o bâtă din aia şi am avut şi un cuţit, am mers cu cuţitul.

Au fost identificate toate persoanele participante la acest conflict, la această oră mai avem doar două persoane care nu sunt găsite”, spune comisar şef Marin Vasile, IPJ Vrancea.

În clanul care s-a războit aseară, conflictul mocnea de mai mult timp. Din spusele cunoscuţilor, scandalul ar fi pornit din cauza unei tinere de 22 de ani. Tatăl fetei nu era de acord cu relaţia pe care aceasta o avea cu un verişor îndepărtat. Aseară, cele două tabere s-au întâlnit şi lucrurile au degenerat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri