Constanța | Bebeluș găsit mort și desfigurat de câini, în parc

Data actualizării: Data publicării:
politie masina

Un nou-născut a fost găsit mort şi desfigurat de câini duminică seară, într-un parc din Constanţa. Acesta a venit pe lume viu, arată rezultatele necropsiei, poliţiştii continuând cercetările pentru identificarea mamei, scrie News.ro.

politie masina

Conform informaţiilor preliminare ale necropsiei efectuate de legişti, bebeluşul găsit mort duminică seară, într-un parc, s-a născut viu, medicii urmând să stabilească în perioada următoare din ce cauză a decedat copilul.

Poliţiştii o caută pe mama bebeluşului, care va fi cercetată pentru comiterea infracţiunii de uciderea sau vătămarea nou-născutului săvărşită de către mamă.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă anunţau duminică seară că un echipaj medical a fost solicitat să intervină pe strada Brizei din municipiul Constanţa, într-un parc din zonă, unde o persoană a găsit un nou-născut.

Potrivit sursei citate, copilul era deja decedat şi avea mai multe răni pe corp, câţiva martori povestindu-le medicilor ajunşi la faţa locului că ar fi fost muşcat de câini.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri