Constanța. Trafic blocat pe Podul de la Agigea din cauza unui șofer de microbuz

Data actualizării: Data publicării:
sofer microbuz Constanta 020517 (1)

Traficul a fost blocat mai bine de jumătate de oră pe Podul de la Agigea din cauza unui şofer de microbuz care a pus maşina de-a latul drumului. Omul era nemulţumit pentru că poliţiştii l-au oprit să îl amendeze pentru că transporta 25 de oameni, deşi are doar 15 locuri.

„Conducătorul auto şi-a manifestat nemulţumirea şi a procedat la blocarea în mod intenţionat a unui tronson de mers din direcţia Mangalia către Constanţa, drumul fiind blocat pentru mai multe minute. Poliţiştii rutieri au deviat traficul pe contrasens. Respectivul conducător auto a fost transportat la sediul Serviciului Rutier Constanţa unde a fost amendat în primă fază cu suma de 9.000 lei, iar ulterior i s-a întocmit dosar penal pentru blocarea în mod intenţionat a unui drum naţional,” a precizat Marius Niculescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Potrivit poliţiştilor citați de News.ro, marţi, în jurul orei 6.30, un echipaj al Serviciului Rutier Constanţa a oprit în trafic, pe DN 39, un microbuz de transport persoane, condus de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din localitatea Independenţa, judeţul Constanţa. Pentru că avea peste 25 de persoane în microbuz pe numai 15 locuri, el a fost amendat cu 9.000 de lei. Supărat, bărbatul a oprit microbozul transversal pe un sens de mers, în zona podului de la Agigea, timp de aproximativ 40 de minute. În acest timp, poliţiştii au deviat circulaţia pe contrasens în zona respectivă, iar călătorii au coborât din microbuz, continuându-şi drumul cu alte mijloace de transport.

În cele din urmă, şoferul a fost convins să renunţe la gestul său, el fiind dus la sediului Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa pentru audieri. Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal pentru blocarea cu intenţie a drumului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri