Conţinutul Digi Play, acum fără costuri pentru clienţii Digi Mobil şi Digi Net!

Data publicării:
Digi Play 1

 

Serviciul Digi Play este disponibil prin platforma Digi Online şi poate fi accesat doar de către clienţii companiei la minim un serviciu Digi. De asemenea, utilizatorii existenţi care au avut serviciul activ în luna august, vor beneficia de acces nelimitat la conţinutul Digi Play, fără niciun cost la abonament, în perioada 01 septembrie 2015 - 31 decembrie 2016.

Pentru a beneficia de conţinutul de calitate disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie să se înregistreze şi să activeze serviciul în Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont în aplicaţia Digi Online, vor putea să acceseze Digi Play, folosind datele de conectare valabile pentru această platformă.

Digi Play conţine o bază variată de peste 850 de filme şi peste 2500 de episoade de seriale care acoperă preferinţele întregii familii: de la filme de dragoste la acţiune, de la comedii la aventură, de la ficţiune la animaţie, de la dramă la thriller sau filme de artă, conţinut dedicat copiilor, documentare, telenovele şi conţinut propriu marca Digi, dintre care amintim: „Ultima judecată” („Dredd”), „Jocul lui Ender” („Ender’s game”), „Nemuritorii: Războiul Zeilor” („Immortals”), „Ultraviolet” („Ultraviolet”), sau titluri din cinematografia independentă - „Cu Papa la psihiatru” („Habemus Papam”), „Melancholia” („Melancholia”), „Iubire” („Amour”), dar şi seriale precum „Lista neagră” („The Blacklist”), Amantele" ("Mistresses") , Capcana Minţii ("Perception") sau “Masteres: Doctor în sex” (“Masters of Sex”), "Teresa" şi "Mi Pecado".

Cele mai recente episoade ale serialelor „Lista neagră” („The Blacklist”) şi “Masters: Doctor în sex” (“Masters of Sex”) pot fi urmărite pe Digi Play la mai puţin de 48 de ore de la premiera în SUA. Iubitorii filmelor de animaţie se pot bucura de poveştile frumoase ale producţiilor „Doamna şi Vagabondul” („Lady and the Tramp”) sau „Ratatouille”, dar pot urmări şi serii clasice „Musti”, „Pet Alien” sau „I got a Rocket”.

În plus, biblioteca virtuală conţine şi producţii proprii marca Digi, cum este emisiunea Superjurnal, dar şi o colecţie specială de filme documentare, precum: „Parteneri de vânătoare” (“Hunting buddies”), “Dispariţia lui Coadă Ruptă” ( “A tiger called broken tail”), “Cernobil: Lupi radioactivi” (“ Radioactive Wolves”).

Lista completă a filmelor, serialelor şi documentarelor disponibile pe Digi Play poate fi consultată aici

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri