Contractele Loteriei Române sunt verificate

Data publicării:
Extragere loto agerpres 2070020

Cristinela Odeta Nestor, preşedintele Oficiului pentru Jocuri de Noroc: „Cu siguranță ce vă pot asigura e că le vom reanaliza, vom analiza toate contractele existente și vom lua toate măsurile legale. Probabil că mai există contracte care nu sunt poate atât de avantajoase unei instituții, unei societăți comerciale și în sensul ăsta și cu siguranță le vom analiza și le vom solicita modificarea lor.”

Ordonanța prin care Loteria Română a trecut din subordinea Ministerului de Finanţe în cea a Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc a fost publicată ieri în Monitorul Oficial.

Astfel, Oficiul devine singura instituţie din România care va coordona jocurile de noroc. Iar instituţia va trece în subordinea directă a premierului.

Ordonanţa de Urgenţă privind transferul Loteriei a fost aprobată săptămâna trecută de Executiv, la doar câteva zile după ce procurorii anticorupţie au descins la Ministerul de Finanţe pentru a investiga activitatea Loteriei, una dintre cele mai profitabile companii de stat.

Anul trecut, Loteria Română a avut profit de peste 100 de milioane de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri