Convenţia Internaţională de Tatuaje: Un bărbat şi-a tatuat chipul lui Arsenie Boca

Data publicării:
tatuaj arsenie boca

A venit un client care şi-a dorit un tatuaj cu teme religioase. Era marcat de personalitatea lui Arsenie Boca şi a ales să îşi facă acest model”, a spus Ovidiu Popârţan, artist tatuator.

Ovidiu face de ani de zile tatuaje portret. E specialitatea lui şi a realizat probabil sute de modele. Comanda pentru chipul lui Arsenie Boca a fost însă o mare surpriză.

Mi-a făcut o deosebită plăcere. Şi individul în sine, a fost interesant să îl cunosc. Am aflat şi eu câte ceva despre Arsenie Boca, am făcut nişte cercetări după”, mai spune Ovidiu.

Sute de persoane şi-au rezervat câte un loc pe scaunele artiştilor, la Convenţia Internaţională de Tatuaje de la Bucureşti. Au stat aproape nemişcaţi câteva ore, ca să-şi coloreze pielea.

„Mâna asta este dedicată faunei, evoluţiei. Am vrut să trec de la reptile, păsări şi mai departe mamifere. Mâna cealaltă e dedicată artei româneşti. Am început cu portretul Ţărăncuţei, a lui Grigorescu, o să mai urmeze ceva de la Brâncuşi”, spune un tânăr pasionat de tatuaje.

Doar muzica de cameră a mai acoperit zgomotul aparatelor de tatuat.

Trebuie să trag nişte linii foarte frumoase. Nu are multe detalii, dar trebuie sa trag liniile astea şi să bag culoarea frumos în ele”, spune Cristina, artist tatuator.

Cine nu s-a tatuat a avut parte de un altfel de tratament, deloc dureros. „Frizerii noştri le oferă consiliere, le spun cam cum le-ar sta bine şi apoi trecem la treabă”, spune un specialist în bărbi şi mustăţi.

Este al şaselea an în care capitala găzduieşte Convenţia Internaţională de Tatuaje. Evenimentul adună la un loc artişti tatuatori, specialişti în body piercing şi împătimiţi ai desenelor pe piele. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri