Copil dispărut de o săptămână, căutări neîncetate

Data publicării:
copil

Alarma s-a dat în urmă cu șapte zile, atunci când părinții băiatului de cinci ani au sunat la 112 și au anunțat că fiul lor a dispărut. Băiatul plecase împreună cu frații lui la locuința unui vecin, dar, pentru că ar fi fost obraznic, a fost alungat. A plecat spre casă, dar nu a mai ajuns. De atunci, au fost căutări în fiecare zi.

„Să nu fie răpit, zic și eu, după mine, dacă nu a fost găsit, l-a căutat atâta timp poliția”, spune Mihai Nacu, tatăl minorului dispărut.

50 de polițiști, pompieri și jandarmi au verificat câmpurile, pârâurile și pădurile din jurul comunei. Nu au găsit niciun indiciu care să-i ajute în anchetă, așa că au început să-și îndrepte atenția către părinții băiatului. Au testat-o pe mamă cu detectorul de minciuni și la fel vor proceda și în cazul tatălui.

„M-au dus la detectorul de minciuni să spun dacă l-am omorât eu, da sau nu, și le-am spus că eu l-am făcut, eu să iau viața copilului, zic nu l-am omorât eu, nu i-am făcut nimic, nu l-am bătut”, povestește Petronela Nacu, mama băiatului dispărut.

Vecinii spun că cel mic era bine îngrijit de părinți și că era un copil cuminte:

- Să știți că foarte bine se purtau toți, să-i vedeți că sunt toți grași, frumoși, sunt îmbrăcați ca lumea, îi schimba de două-trei ori pe zi dacă se murdăreau.
- Un copil bun, cuminte, umbla, se juca, era drăgăstos după animale, după mașinuțe, după cărucioare.

Autorităţile continuă căutările și în zilele următoare, iar în paralel fac audieri pentru a încerca să reconstituie traseul pe care l-a parcurs băiatul în ziua dispariției.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri