Crește și bilanțul exploziei de la moara din Brașov: trei morți

Data publicării:
explozie brasov 2-4

Este vorba despre femeia care trebuia la un moment dat să fie transportată la un spital din străinătate, dar familia a renunțat la transfer după decesul unui alt rănit în explozia de la Brașov, care fusese transportat cu un avion SMURD la un spital din Austria.

Femeia era internată în stare gravă la Spitalul Judeţean Braşov și a murit azi-noapte în urma unor complicaţii. Ea avea arsuri pe mai bine de 20% din suprafaţa corpului şi era ventilată mecanic. În urmă cu o săptămână, rudele acesteia au cerut să i se facă transferul la o clinică din străinătate, dar s-au răzgândit după ce medicii le-au spus care sunt riscurile.

În urma exploziei de la moară au mai murit doi bărbaţi: o persoană care căzuse în gol în momentul exploziei a murit a doua zi dimineață, la spital, pe masa de operație, iar cealaltă victimă a murit după ce a fost transferată în Austria. 

Încă trei persoane în afară de cele trei care și-au pierdut viața au avut  de suferit de pe urma accidentului de la punctul de lucru al fabricii Șapte Spice. Doi dintre răniți urmează să fie externați, iar cel de-al treilea va fi operat săptămâna viitoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri