Crima de la metrou. Filmul evenimentelor: Ce s-a văzut pe camerele de supraveghere

Data actualizării: Data publicării:
captura suspecta femeie impinsa la metrou 121217

Anchetatorii au refăcut firul evenimentelor de seara trecută, când o tânără de 25 de ani, din Craiova a fost împinsă, aparent fără motiv, în fața metroului. Suspecta, o femeie de 36 de ani, a fost reținută, dar a refuzat să-și motiveze gestul.

Totul a fost surprins de camerele de luat vederi din stația de metrou Dristor 1, unde s-a produs incidentul, în jurul orei 20.00. Nu era multă lume pe peron, iar martorii nu au putut oferi multe detalii la audierile care au avut loc aseară și în cursul nopții la Poliția Capitalei.

Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată că principala suspectă ar fi pândit momentul când victima, tânăra de 25 de ani, nu era foarte atentă, se uita în telefon, și ar fi împins-o de pe peron pe șinele de la metrou în momentul în care trenul se apropia de stația Dristor 1.

Tânăra ar fi încercat să urce înapoi pe peron, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul și ar fi izbit-o practic de metroul care tocmai intra în stație.

Femeia, care a fost prinsă după câteva ore, s-ar fi recunoscut în imaginile filmate de camerele de supraveghere, însă nu a oferit nicio explicație pentru gestul său, nici nu l-a recunoscut, nici nu l-a negat.

Suspecta a fost reținută pentru 24 de ore și va fi dusă în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă. Va fi, de asemenea, supusă unei expertize medicale, pentru că anchetatorii trebuie să stabilească dacă femeia avea sau nu discernământ în momentul comiterii crimei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri