Crimă în Bucureşti. Un bărbat şi-a împuşcat soţia într-o agenţie de turism, apoi s-a sinucis

Data publicării:
POLITIE CRIMA

Crimă la indigo după celebrul caz Perla. Un bărbat şi-a împuşcat soţia într-o agenţie de turism din Bucureşti. Femeia era la serviciu când soţul ei a intrat în birou şi a împuşcat-o cu un pistol cu bile. Bărbatul s-a dus apoi acasă şi s-a sinucis. Cei doi au o fetiţă de 10 ani.

Martorii spun că bărbatul a venit dimineaţă la agenţia de turism din centrul Capitalei şi a avut o discuţie aprinsă cu soţia sa.

Cei doi soţi erau colegi de serviciu. Potrivit unor apropiaţi erau separaţi de câteva luni. Bărbatul ar fi încercat să îşi convingă soţia să se întoarcă acasă.

Cum nu ar fi reuşit, bărbatul a scos un pistol cu bile şi a tras de mai multe ori. Femeia a murit pe loc. Suspectul a fugit şi preţ de mai bine de 12 ore poliţiştii nu au reuşit s dea de urma lui. Târziu în noapte abia a fost găsit mort în locuinţa sa din comuna Ştefan Vodă din Călăraşi.

Criminaliștii au mers la locuința celor doi şi au stat de vorbă vecinii şi apropiaţii cuplului.

Arama folosită de bărbat era un pistol cu bile de cauciuc, dar extrem de puternic, spun specialiştii. Arma era deţinută legal.

George Zamfir, armurier: „Sunt mai mulţi paşi, examen psihologic, aviz medical, un curs în domeniul armelor şi muniţiilor, practică în poligon şi apoi anual câte o tragere în poligon”.

Ministerul de interne a anunţat că va începe verificarea celor care deţin arme letale.

Tragedia de la agenţia de turism este parcă trasă la indigo cu cea comisă în urmă cu aproape 5 ani, în coaforul de la Perla.

Atunci, un angajat al Ministerului Afacerilor Interne a încercat să-şi convingă soţia să se întoarcă acasă. Gheorghe Vlădan a mers înarmat la coaforul din zona Perla şi după o ceartă cu soţia sa a tras la întâmplare. Şi-a ucis soţia şi încă o clientă şi a răit grav alte cinci persoane. Gheorghe Vlădan a fost condamnat pe viaţă şi a renunţat să mai conteste decizia judecătorilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri