Cristian Boureanu, din arestul preventiv la spitalul Floreasca

Data actualizării: Data publicării:
boureanu arestat

Fostul deputat Cristian Boureanu, aflat în Arestul Central al Poliţiei Capitalei după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru ultraj, a cerut să fie transportat la un spital, potrivit News.ro. El a fost dus la Floreasca și internat sub pază.

ACTUALIZARE. Cristian Boureanu a fost internat la Spitalul Floreasca, unde urmează să fie supus unor investigaţii medicale complexe.

Boureanu se află internat sub pază.


Surse judiciare au declarat că Boureanu s-a plâns de dureri de cap şi a cerut să fie dus la un spital din Capitală, pentru un consult de specialitate şi investigaţii amănunţite, dacă va fi nevoie.

Cristian Boureanu se află în Arestul Central din 10 iunie, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru ultraj.

În urma incidentului din noaptea de joi spre vineri, Cristian Boureanu a fost dus la Poliţie, ulterior fiind solicitată o ambulanţă, care l-a transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat vineri după-amiază, cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral şi fractură de sinus maxilar, conform unor surse medicale. Diagnosticul a fost menţionat ulterior şi de avocata acestuia, care a reclamat că fosul deputat a fost agresat de poliţişti.

Pe o pagină de Facebook au fost postate imagini de la incidentul în care a fost implicat fostul parlamentar Cristian Boureanu. În afara scenelor în care Boureanu îi ameninţă pe poliţişti şi îl loveşte pe unul dintre ei, a fost prezentat întregul dialog cu aceştia. În înregistrare, poliţistul căruia i-a prins mâna la portiera maşinii îl ameninţă că îl „scoate” la ştiri şi că îi va face dosar penal pentru ultraj şi vătămare corporală, spunându-i şi că este beat. Filmul se încheie cu episodul în care poliţistul este lovit pentru a doua oară şi ripostează dându-i un pumn în faţă lui Cristian Boureanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri