CROS PENTRU NOU-NĂSCUŢI. Andrei Gligor mai are doar 600 de kilometri de parcurs

Data publicării:
29 2012maraton-41153

Până în acest moment, din februarie, Andrei a reușit să parcurgă 3.000 de kilometri. Mai are 600, 3.600 de kilometri însemnând distanța București-Sahara. În februarie 2013, Andrei va participa la un maraton acolo..„Mai rezist. A fost greu, dar mai e puțin”, a spus Andrei.

Până acum s-au strâns circa 9.000 de euro, suma totală care trebuie strânsă este 29.000, atât costă un aparat care poate salva de la orbire sute de copii anual”, a subliniat el.

„Am alergat în parcuri din capitală și în cadrul mai multor concursuri”, a explicat Andrei, care s-a declarat mulțumit de răspunsul oamenilor la această acțiune caritabilă.

Oricine poate alerga alături de Andrei

Lui Andrei nu i-a fost ușor, mai ales că nu este atlet de performanță. Pentru a rezista a avut nevoie de sfaturile unui nutriționist și de un regim de viață bazat pe vitamine, antioxidanți și minerale.

Andrei nu este singurul care luptă pentru a duce la bun sfârșit această misiune. Îl ajută și Asociația Inima Copiilor, dar și prietenii lui, care aleargă împreună cu el ori de câte ori au ocazia.

Fiecare kilometru parcurs înseamnă o donație de 40 de lei, iar banii ajung în contul destinat cumpărării aparatului care ar salva mii de copii de o viață în întuneric.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri