Cu Digi Play, Vezi Ce Vrei!

Data publicării:
Logo Digi Play

 

Digi Play conţine o bază variată de producţii cinematografice de referinţă, care acoperă preferinţele întregii familii: de la filme de dragoste la acţiune, de la comedii la aventură, de la ficţiune la animaţie, de la dramă la thriller sau filme de artă – şi, în curând, producţii proprii, documentare, conţinut dedicat copiilor, concerte, precum şi programe create special pentru abonaţii RCS & RDS. Oferta va fi actualizată continuu şi va fi în mare parte influenţată de ceea ce aleg şi doresc să vadă utilizatorii Digi Play.

Biblioteca virtuală conţine o selecţie bogată şi variata de producţii cinematografice de succes, cum ar fi: „Ultima judecată” („Dreed”), „Jocul lui Ender” („Ender’s game”), „Nemuritorii: Războiul Zeilor” („Immortals”), seria completă „Piraţii din Caraibe” („Pirates of the Caribbean”), „Ultraviolet” („Ultraviolet”), sau titluri din cinematografia independentă - „Cu Papa la psihiatru” („Habemus Papam”), „Melancholia” („Melancholia”), „Iubire” („Amour”), dar şi seriale precum „Lista neagră” („The Blacklist”) sau „The Big C”. Cele mai recente episoade ale serialului „Lista neagră” („The Blacklist”), pot fi urmărite pe Digi Play la mai puţin de 48 de ore de la premiera în SUA.

Iubitorii filmelor de animaţie se pot bucura de poveştile frumoase ale producţiilor „Doamna şi Vagabondul” („Lady and the Tramp”) sau „Ratatouille”, dar pot urmări în curând seriile clasice „Musti”, „Pet Alien” sau „I got a Rocket”.

Lista completă a filmelor şi serialelor disponibile pe Digi Play poate fi consultată aici.

Utilizatorii care au o conexiune fixă şi/sau mobilă la internet şi un dispozitiv fix sau mobil pot accesa conţinutul Digi Play, disponibil pe platforma sau în aplicaţia Digi Online care poate fi descarcată gratuit din Google Play sau App Store.

Pentru a beneficia de conţinutul de calitate disponibil pe Digi Play, utilizatorii trebuie să se înregistreze şi să activeze serviciul în Contul Meu Digi. Persoanele care au deja cont în aplicaţia Digi Online, vor putea să acceseze Digi Play, folosind datele de conectare valabile pentru această platformă.

Campania de promovare a Digi Play, "Vezi Ce Vrei”, este rezultatul colaborării dintre RCS & RDS şi agenţia Papaya Advertising. Suportul video al campaniei este o poveste cinematografică, un material publicitar complex, care a implicat multe resurse de producţie, o scenografie bogată şi complicată, efecte speciale, precum şi o procesare video la nivel hollywoodian. Povestea reprezintă dramatizarea prin spectacol vizual a diversităţii de genuri cinematografice şi material video pe care utilizatorii le au la dispozitie accesând acest serviciu de video la cerere. Cu Digi Play, “Vezi Ce Vrei”!

Personajul principal al acestui spot spectaculos, cu valori de producţie demne de un film, cu mai multe poveşti integrate într-una singură, este actorul Alexandru Papadopol.

Spotul video poate fi vizionat mai jos:

Producţie:

Casa de producţie: Smart Film

Producător: Ştefan Angheluţă

Regizor - Răzvan Mărculescu

Director of Photography - Alessandro Feira Chios

Post Producţie - Bro Visual& Sound Design

Visual effects, Concept Art, Look Development, 3D Animation, Compositing: Rollio Animation

Agenţie:

Director de creaţie, copywriter şi producător audio-video: Robert Tiderle

Art Director: Petru Cuciuc

Client Service: Ramona Sima

Actori: Florin Piersic, Alexandru Papadopol, Camelia Căpitanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri