Cum s-a împărţit fasolea cu cârnaţi în ţară de Ziua Naţională a României

Data publicării:
fasole cu carnati

Astăzi, zecile de mii de porţii gratuite de mâncare împărţite au însemnat şi modalităţi diferite de comportament. În Buzău s-a terminat mâncarea mai repede şi sute de persoane au rămas nemulţumite cu câte un pahar cu vin. La Iaşi, cei care au împărţit porţiile calde de fasole cu cârnaţi au ţInut să-i îndepărteze pe cei care aveau obiceiul să ia mai multe porţii. Şi la Târgu Jiu au fost mici probleme. Cele 2.000 de porţii pregătite au fost oferite într-un restaurant din oraş iar oamenii au făcut tot ce era posibil pentru a intra cât mai repede înăuntru.

La Târgu Jiu, mâncarea a fost distribuită într-un restaurant. Aglomeraţia iniţială a dus la dispute. La Iaşi, cei prezenţi au acţionat cu sacoşele pentru cele 7.500 de porţii gratuite de fasole cu cârnaţi. La Slatina, pe lapoviţă, ore în şir s-a aşteptat deschiderea popotei.

Recordul zilei a fost stabilit la Buzău. 3.000 de porţii de fasole au fost împărţite în mai puţin de o oră. Oraşul Uniriii, Alba Iulia, a făcut diferenţa: Cârnaţi au fost însoţiţi de friptură. La Alba Iulia s-au găsit sponsori pentru cele 6.000 de porţii de cârnaţi cu friptură.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri