Curse pe linia de tramvai. Cine este șoferul autocarului MAI

Data actualizării: Data publicării:
captura autocar mai

Jandarmeria Română și Poliția Capitalei fac precizări după apariția pe internet a imaginilor cu un autocar MAI al cărui șofer face manevre periculoase pe linia de tramvai.

Autocarul aparține Jandarmeriei, iar șoferul este un plutonier major, identificat cu inițialele E.M., care lucrează acolo de 10 ani.

În urma apariției în mediul online a imaginilor cu autospeciala înmatriculată cu numere MAI, facem următoarele precizări: Autocarul aparține unei unități din cadrul Jandarmeriei, iar în acest moment s-au dispus măsuri de urgență pentru a stabili vinovăția șoferului implicat. Șoferul autobuzului a fost identificat, plutonier major E.M, încadrat în anul 2007.

Acest comportament în trafic nu este tolerat și nu este specific conducătorilor din cadrul instituției noastre. Ne cerem scuze pentru această situație”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

Într-un răspuns pentru Digi24, Poliția Capitalei precizează că autocarul aparține structurii centrale a Jandarmeriei Române. „Se vor lua măsuri legale”, spun reprezentanții poliției.

Scandalul a izbucnit după ce pe internet au apărut imagini surprinse marți dimineaţă pe bulevardul Averescu, pe linia tramvaiului 41. Şoferul este filmat când merge pe contrasens, pe linia de tramvai şi evită la limită un impact frontal cu un alt tramvai care venea din sens opus.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri