Dacian Cioloş l-a eliberat pe Valentin Iliescu din funcţia de secretar de stat la Departamentul pentru Relaţia cu Parlamentul

Data publicării:
dacian ciolos la camasa_gov.ro

Prim-ministrul Dacian Cioloş a semnat deciziile prin care Valentin Iliescu este înlocuit din postul de secretar de stat pentru Relaţia cu Parlamentul de către Daniel Mărăcineanu care a îndeplinit până acum funcţia de director de cabinet al ministrului Ciprian Bucur, potrivit News.ro.

dacian ciolos la camasa_gov.ro

Valentin Iliescu şi-a început cariera politică în UNPR fiind ales deputat pe listele acestui partid în1996, iar al doilea mandat l-a obţinut ca membru PSD în 2000. În 2003 a devenit membru PD şi a fost reales ca deputat al Alianţei D.A. Din 2009 a ocupat funcţia de ministru delegat pentru Relaţia cu Parlamentul în guvernele Boc şi Ungureanu.

În 2012, s-a întors la PSD, iar în 2014 Victor Ponta l-a numit secretar de stat în cadrul Departamentului pentru Relaţia cu Parlamentul.

Daniel Mărăcineanu este directorul de cabinet al actualului ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, Ciprian Bucur. Mărăcineanu lucrează în Parlament din 2006 ocupând, succesiv, posturile de consilier la grupul PC, consilier la Departamentul Economic al Camerei Deputaţilor şi consilier la Comisia de buget, finanţe şi bănci.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri