Dan Voiculescu, pe blog: „Unii oameni se cred Dumnezeu pe pământ şi nu au pic de conștiinţă”

Data publicării:
Dan Voiculescu crop - mfax

Foto: MediafaxFoto

În urmă cu foarte mulţi ani am primit cadou un măr. Familia mea nu îmi putea oferi mai mult. Puţin poate pentru un copil, memorabil însă pentru un adult. Pentru mine sărbătoarea are legătură cu ceea ce adaugi în suflet, iubirea pe care o dăruieşti şi de care ai parte. Este o zi în care ar trebui să dăruim şi să primim multă iubire şi căldură sufletească”, a scris Dan Voiculescu pe blogul său.

Nu pot să nu mă întreb însă ce simt aceia care au distrus destine şi, pe nedrept, au pricinuit suferinţe. Unii oameni se cred Dumnezeu pe pământ şi nu au pic de constiinţă. Pot ei oare să se uite cu sufletul împăcat în ochii copiilor lor? Or avea ei copii, fraţi, părinţi, oameni pe care să îi iubească necondiţionat? Ştiu ei oare ce înseamnă dragostea, onoarea, respectul, curajul sau demnitatea? Cine are sufletul gol degeaba poartă pantofi cu toc cui”, arată el.

Postarea se încheie cu o urare de Crăciun: „În ceea ce mă priveşte, le doresc tuturor, indiferent de vârstă, de opţiunea politică, de statutul material sau social să aibă parte de respect şi dragoste din partea semenilor, să trăiască în pace şi cu rost pe acest pământ”.

Dan Voiculescu se află la închisoare, în urma unei condamnări în dosarul ICA.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri