De frică să nu fie bătut, un timișorean s-a aruncat în Bega și a murit înecat

Data publicării:
112

Un timişorean de 32 de ani care s-a aruncat, vineri, în canalul Bega pentru a scăpa de un bărbat cu care era în conflict şi care voia să-l bată a murit înecat, fiind găsit de către scafandri abia după o oră de căutări.

Potrivit poliţiştilor, martorii au declarat că bărbatul de 32 de ani se afla, vineri, împreună cu mai mulţi prieteni, pe un pod din Timişoara care traversează canalul Bega, cu toţii dându-se cu skateboard-ul.

La un moment dat, susţin martorii, de aceştia s-a apropiat un grup de băieţi, iar noii veniţi au început să se certe cu cei aflaţi pe pod. La scurt timp aproape toţi cei aflaţi pe pod, în conflict, s-au împrăştiat, rămânând doar doi dintre tineri. Unul dintre cei doi rămaşi, un bărbat de 32 de ani, s-a speriat că va fi bătut de către rivalul său, care a început să îl lovească şi să îl ameninţe, astfel că a sărit în Bega pentru a se salva.

Echipaje de pompieri şi scafandri au început să îl caute pe timişoreanul care a sărit în Bega, însă trupul neînsufleţit al acestuia a fost găsit după o oră de căutări.

Poliţiştii au deschis şi ei o anchetă în acest caz şi au identificat câţiva amici ai tânărului care şi-a pierdut viaţa. Aceştia urmează să fie audiaţi pentru ca poliţiştii să stabilească cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri