Deget de om găsit în carne tocată

Data publicării:
deget

Pachetul cu carne tocată care a pus pe jar toate instituţiile de control din judeţul Vaslui a fost distribuit la Cantina de Ajutor Social din Bârlad. Cei care l-au primit susţin că, imediat după ce au desfăcut ambalajul, au dat cu ochii de deget.

Melania Gavrilă, victimă: „Eu m-am schimbat la față, nu i-am arătat decât fetei mari pe care o am, de 16 ani, am rămas toți blocați.”

Carnea tocată de pui a fost produsă de o firmă din Vaslui. Dar controalele făcute de anchetatori nu au găsit nimic suspect.

Cristian Câmpeanu, purtător de cuvânt al ITM Vaslui: „Au fost efectuate verificări cu privire la concediile medicale din ultimele 2-3 luni pentru a putea determina dacă au fost evenimente care au presupus secționarea de degete.”

Rudele celor care au primit carnea au altă variantă.

Aurel Iepure, rudă a victimei: „Au oameni care lucrează zilieri, la negru.”

Reprezentanţii firmei din Vaslui sunt convinşi că la mijloc este o încercare de discreditare.

Ghiorghi Safir, administrator firmă: „Nu vreau să intru în circuitul bârfei. Că asta e o bârfă şi nu vreau să intru în circuitul ei.”

Pe baza amprentelor şi a analizei ADN, criminaliştii vor încerca să afle cui aparţine degetul găsit în carnea tocată.

Pe lângă varianta unui accident de muncă, poliţiştii merg şi pe ipoteza unui gest intenţionat. Dacă se va dovedi că totul a fost regizat, reclamanţii riscă până la trei ani de închisoare

Autorităţile din Bârlad au închis cantina socială până la finalul anchetei. Şi tot până atunci, carnea tocată din lotul pus sub sechestru nu va mai fi distribuită sau vândută.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri