Digi FM, noul radio naţional, se lansează în 11 noiembrie

Data publicării:
logo Digi FM

Digi FM se lansează în 11 noiembrie şi aduce, 24 de ore din 24, informaţie, muzică şi stare de bine.

Din programul Digi FM:

De la ora 06.00, în fiecare dimineaţă, împărţim această stare de bine cu ascultătorii noştri. Şi, cum pentru a avea o zi reuşită ai nevoie de mai mult decât de o cafea, Bogdan Miu şi Carmen Constantin spun bun găsit la “Prima ediţie” a zilei. Matinalul Digi FM furnizează informații pe bandă rulantă, spuse pe un ton relaxat, nu aleargă după nimicuri senzaționale, aduce ştiri din jumătate în jumătate de oră și, evident, muzică bună. Este rețeta dimineților reușite.

La Digi FM continuăm, de la 10.00, să fim “Interactiv”, cu Lucian Mândruţă.

La prânz intrăm în “Business Club FM”, alături de Stelian Muscalu. “Lumea, după prânz” se vede prin ochii Iuliei Verbancu, iar de la 16.00 avem “Undă verde” pentru muzica bună şi informaţiile de calitate, de la Cetin Rasit. Informaţiile din sport au şi ele loc, la Digi FM, seara, de la 20.00 la 21.00.

Din programul zilnic nu lipsesc, în fiecare oră, jurnalele de ştiri. Zi de zi, jurnaliştii Digi FM vor prezenta tuturor celor interesaţi, informaţie. Digi FM va fi radioul românesc cu cele mai multe minute de ştiri şi cu cele mai multe informaţii. “Ştirile Digi FM sunt documentate, scrise şi prezentate de o echipă de oameni care ştiu ce înseamnă timpul. Şi nu doar timpul de la un jurnal de ştiri la altul, ci timpul care ne este dat pentru a ne informa”, spune Lucian Cambeşteanu, jurnalist Digi FM. Lui i se alătură, în echipa ştirilor Lucian Haranguş, Cătălin Nunu, Mihaela Gioga, Carmen Safta, Marta Novănceanu, Alina Vancia, Cristian Iohan Ştefănescu, Ana Maria Naie, George Vila, Georgiana Creţu şi Ovidiu Peţenghea.

Adina Goriţă, manager de proiect Digi FM, este convinsă că unul dintre atuu-urile celui mai nou radio naţional sunt ştirile. “Vorbim despre un radio pentru ascultătorul cu discernământ, care vrea să fie bine informat. Aşa că avem ştiri la fiecare oră, avem informaţii în fiecare emisiune, avem voci care au ceva de spus.

LUCIAN CAMBESTEANU
LUCIAN CAMBESTEANU

În week-end Ernest Fazekas, Horia Popescu şi Cristi Dumitrescu sunt gazdele ascultătorilor Digi FM.

Din 11 noiembrie Digi FM aduce informaţie de calitate, muzică pe toate gusturile şi o echipă de profesionişti de radio. “Lansăm un radio pentru ascultătorul cu discernământ, care vrea să fie bine informat: avem ştiri la fiecare oră, avem informaţii în fiecare emisiune, avem voci care au ceva de spus. Şi nu în ultimul rând, avem muzica ce completează o întreagă experienţă radio de care este, credem noi, nevoie în FM-ul românesc”, spune Adina Goriţă, manager de proiect. Digi FM va fi radioul românesc cu cele mai multe minute de ştiri şi cu cele mai multe informaţii.

Toate detaliile legate de frecvenţele ProFM si Digi FM sunt disponibile pe www.digi-fm.ro 

LUCIAN CAMBESTEANU
LUCIAN CAMBESTEANU

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri