Digi Mobil Italia își extinde aria de acoperire şi oferă promoţional convorbiri şi internet nelimitat

Data publicării:
icon 570 x 280 digi mobil italia 2

Parteneriatul cu TIM le va aduce utilizatorilor noștri o acoperire extinsă a rețelei și le va oferi un serviciu accesibil și de calitate, astfel încât să se poată bucura de toate beneficiile pe care compania le pune la dispoziția clienților. Serviciul Digi Mobil va putea fi utilizat de către 99,8% din locuitorii Italiei, datorită acestui parteneriat care aduce nou acoperirea extinsă a serviciului Digi Mobil. Totodată, în luna decembrie le oferim promoțional utilizatorilor noștri un bonus suplimentar la cartelele preplătite pentru a se convinge de avantajele rețelei și de pachetul generos pe care îl oferă Digi Mobil Italia”, a declarat Dragoș Chivu, Director General Digi Mobil Italia.

Așadar, Digi Mobil Italia le aduce utilizatorilor săi care au opţiunile Amici800 sau Ciao400 active şi îşi înlocuiesc cartela până la sfârşitul acestui an, un bonus suplimentar care constă în convorbiri și mesaje nelimitate către reţeaua Digi din Italia, România, Spania şi fix Digi Tel România, precum și 100 GB trafic internet, până la data de 1 ianuarie 2016.

Noii clienţi din Italia pot achiziţiona cartela preplătită de la Digi Mobil cu doar 10 euro (TVA inclus), iar în perioada 10-31 decembrie 2015, la activarea opţiunilor Amici800 sau Ciao400 vor primi suplimentar 3 GB trafic internet, precum şi apeluri si SMS nelimitate către reţeaua Digi din Italia, România, Spania şi fix Digi Tel România.

Serviciile oferite de Digi Mobil Italia pot fi achiziționate în peste 1.600 de puncte de vânzare de pe teritoriul Italiei sau online la www.digimobil.it. Opțiunile pot fi activate în punctele de vânzare, apelând *146# şi parcurgând paşii corespunzători, apelând Serviciul Clienţi Italia la 4077 (gratuit în reţeaua Digi Mobil Italia) sau în contul de client creat pe https://mioconto.digimobil.it.

Informaţii suplimentare despre ofertele şi beneficiile Digi Mobil Italia găsiţi aici.

Digi Mobil Italia, marcă a grupului RDS & RCS, este un operator virtual de telefonie mobilă (MVNO), cu o experienţă de 5 ani pe piaţa telecom din Italia, clienţii săi bucurându-se de avantajele serviciilor de telefonie mobilă şi internet mobil oferite de către companie.

Avantajele de care se bucură clienţii Digi Mobil Italia: doua numere de telefon pe aceeasi cartela, unul romanesc si unul italian, tarife reduse pentru apeluri naţionale, internaţionale, roaming internaţional şi internet mobil, precum şi flexibilitate in alegerea serviciilor fără obligaţii sau limitări, suport tehnic oferit de operatorii din Call Center, în limbile italiană, engleză şi română.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din Europa de Est, furnizând servicii în România, Ungaria, Spania şi Italia. Compania este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de retransmisie programe de televiziune, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă şi mobilă, internet mobil precum şi servicii de conţinut video la cerere, prin Digi Online şi Digi Play. Prin divizia Digi Business, clienţii persoane juridice beneficiază de soluţii integrate de telecomunicaţii şi beneficiază de calitatea şi siguranţa serviciilor marca Digi, dar şi de consultanţă şi asistenţă permanentă. Compania deţine singura televiziune de ştiri din România în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii regionale, 4 canale de sport, Digi Sport 1, 2, 3 şi 4, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, un canal de muzică, Utv, 4 posturi de radio: Digi FM, Pro FM, , MUSIC FM şi DANCE FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri