Digi Mobil lansează oferta prepaid cu opţiuni de la doar 2 euro

Data publicării:
cartela digi

Avantajele cartelelor preplătite Digi, care le diferențiază în piața de prepaid din România, sunt valabilitatea de până la 3 luni a opțiunilor și posibilitatea de activare simultană a 2 opțiuni, în orice combinație, în orice moment pe perioada de valabilitate a creditului.

Noua cartelă SIM include un credit iniţial de 2 euro (fără TVA) pe care utilizatorii pot activa opțiuni de 2, 3 şi 4 euro (fără TVA) care le aduc acestora un pachet complet de servicii de comunicaţii. În funcţie de opţiunea aleasă, utilizatorii au disponibile pachete de beneficii compuse din minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, sute de minute naţionale, până la 4 GB trafic de date în reţeaua proprie la viteze 3G de până la 21,6 Mbps şi 100 MB pentru date mobile în roaming naţional.

„Ofertele prepaid au fost concepute ca urmare a interesului manifestat de către clienţii noştri care doresc să îşi configureze şi să îşi gestioneze singuri pachetele de servicii de comunicaţii. Astfel, am decis să ne adaptăm cerinţelor utilizatorilor şi să le răspundem cu aceste “instrumente” de comunicare avantajoase, oferind tarife accesibile pentru un pachet care include minute şi SMS-uri nelimitate, precum şi internet mobil de până la 4 GB. Utilizând cartela Digi, clientul are avantaje suplimentare importante! Poate alege și combina 2 opțiuni într-o configurație cu avantaje maxime: minute nelimitate în rețeaua noastră, minute incluse în restul rețelelor naționale și capacitate mare pentru internet. Concomitent poate alege opțiuni cu perioadă de valabilitate diferită, 1 lună sau 3 luni, în funcție de necesitățile sale” a declarat Ovidiu Bejan, Director Comercial Digi Mobil.

Digi are în ofertă 2 opțiuni care pot fi activate oricând cu câte 2 euro (fără TVA):

  • Opţiunea Hipsterova, cu un credit valabil o lună - include minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 150 de minute naţionale, 1 GB trafic de date şi 100 MB pentru date mobile în roaming naţional.

  • Opţiunea Diva, cu valabilitate 3 luni -include 200 de minute în toate rețelele naționale, SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi, 2 GB trafic de date, 100 MB pentru date mobile în roaming naţional

Cu 3 euro (fără TVA), consumatorii pot opta oricând pentru:

  • Opţiunea Bogatinov, cu valabilitate o lună, conținând minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 250 de minute naţionale şi internet mobil 2 GB.

  • Opţiunea Deluxovici, cu valabilitate 3 luni,include 350 de minute în toate reţelele naţionale, SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 3 GB internet mobil şi 100 MB în roaming naţional.

Cei care au nevoie de mai multe minute naționale și mai mult trafic pentru internet, pot opta, la 4 euro (fără TVA), pentru:

  • Opţiunea Dinerovich, cu valabilitate o lună, incluzând minute şi SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi Mobil, 400 de minute în reţelele naţionale, 3 GB trafic de date şi 100 MB pentru date mobile în roaming national.

  • Opţiunea Bashtanov, cu valabilitate 3 luni, conținând 450 de minute disponibile în toate reţelele naţionale, SMS-uri nelimitate în reţeaua Digi, 4GB trafic de date în Digi Mobil şi 100 MB în roaming naţional.

Optiunea Extranet 1GB, de 1 euro (fără TVA) cu 1GB de internet mobil și valabilitate o lună, poate completa oricare dintre opțiunile menționate anterior.

Denumire opţiune

Pret Euro (fara TVA)

Valabilitate

Minute Incluse

SMS-uri Incluse

Trafic Internet Inclus

În reţea

Naţional

În rețea

În rețea

Opțiunea Hipsterova

 

2

 

1 luna

Nelimitat

150

Nelimitat

 

1 GB

Opțiunea

Diva

 

2

 

3 luni

200

2 GB

Opțiunea Bogatinov

 

3

 

1 luna

Nelimitat

250

2 GB

Opțiunea Deluxovici

 

3

 

3 luni

350

3 GB

Opțiunea Dinerovich

 

4

 

1 luna

Nelimitat

400

3 GB

Opțiunea Bashtanov

 

4

 

3 luni

450

4 GB

Opțiunea

Extranet 1GB

 

1

 

1 luna

-

-

1 GB


Opţiunilese activează prin sistemul interactiv de mesaje USSD, apelând *110# şi urmând paşii din mesajul afişat pe ecranul telefonului. Valabilitatea opțiunilor variază între 1 și 3 luni și expiră la ora 24 a ultimei zile din lună (exemplu: Dacă opțiunea se activează pe data de 19 octombrie, indiferent de oră – aceasta va expira pe data de 18 noiembrie la ora 23:59). Ultima opțiune aleasă se reactivează automat la expirare, dacă există credit suficient.

Perioada de valabilitate a cartelei Digi este de 90 de zile indiferent de valoarea încărcată.

Verificarea creditului se poate face prin serviciul Controlul costurilor prin mesaj la *110# şi alegerea meniului “Credit şi Consum”, opţiunea “Verifică credit”.

După terminarea minutelor incluse se percep următoarele tarife: 

Destinație Apeluri Voce

Tarife (Euro, fără TVA)

În rețeaua fixă Digi Tel și mobilă Digi Mobil

0,015

Către alte rețele fixe și mobile naționale

0,015

Către principalele rețele fixe din UE, SUA și Canada

0,015

Către principalele rețele de telefonie mobile din UE 1: Bulgaria, Austria, Marea Britanie, Italia, Germania, Franța, Ungaria, Spania, Grecia, Cipru, Olanda, Portugalia, Polonia, Danemarca, Irlanda, Suedia, Republica Cehă, Finlanda, Letonia, Lituania, Malta, Norvegia

0,04


Tarifele percepute pentru SMS-uri sunt următoarele:

Destinație SMS

Tarife (Euro, fără TVA)

În rețeaua mobilă Digi Mobil

0,015

Către alte rețele mobile naționale

0,02

Către rețele mobile din UE, SUA şi Canada

0,07

Către rețelele mobile Digi Mobil Italia și Spania

0,03

Cartelele Digi Mobil pot fi achiziţionate din magazinele Digi şi din Punctele de prezenţă RCS & RDS disponibile la nivel naţional. Reîncarcarea unei cartele prepaid se poate realiza în magazinele Digi, în Punctele de prezenţăRCS & RDS, pe site-ul rcs-rds.ro prin plată cu cardul și în reţeaua operatorului de plăţi în numerar şi încărcare electronică, Paypoint România.

Pentru informaţii despre serviciile de comunicaţii mobile 3G Digi Mobil prepaid, utilizatorii pot apela numerele de telefon: 031 400 7777 sau *777, disponibile doar în reţeaua Digi Mobil. De asemenea, detalii despre serviciile Digi se găsesc pe site-ul rcs-rds.ro, magazinele Digi şi în Punctele de prezenţă RCS & RDS

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din regiune, furnizand servicii in Romania, Ungaria, Spania si Italia. Compania este lider pe piata din Romania in furnizarea serviciilor de internet si de retransmisie programe de televiziune, dar si unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixa si mobila, internet mobil precum si servicii de continut video la cerere, prin Digi Online si Digi Play. Prin divizia Digi Business, clientii persoane juridice beneficiaza de solutii integrate de telecomunicatii si beneficiaza de calitatea si siguranta serviciilor marca Digi, dar si de consultanta si asistenta permanenta. Compania detine singura televiziune de stiri din Romania in format full HD, Digi24 HD, cu 8 statii regionale, 4 canale de sport, Digi Sport 1, 2, 3 si 4, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life si Digi Animal World, un canal de muzica, Utv, 4 posturi de radio: Pro FM, MUSIC FM, DANCE FM si Digi FM.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri