Digi Mobil oferă 30 GB, la viteze superioare, în rețeaua 4G până la finalul anului și prelungește acordul de roaming național de voce şi date mobile

Data publicării:
magazin digi

Traficul de date mobile în reţeaua 4G Digi Mobil este disponibil la toate tipurile de abonamente din gama Avantaj 2, 3, 5 şi Optim 2, 3, 5 şi Nelimitat. În funcţie de tipul abonamentului contractat, utilizatorii Digi Mobil beneficiază de trafic de date mobile între 3 GB şi 5 GB în reţeaua 3G.

Oferta se adresează clienților noi și existenți, persoane fizice, care utilizează un echipament compatibil în rețeaua 4G Digi Mobil (frecvența 2600 MHz TDD, banda 38). Preţurile pachetelor de servicii Digi Mobil încep de la 2 euro (TVA inclus), iar clienții pot achiziţiona smartphone-uri compatibile cu tehnologia 4G, cu plata integrală sau în rate, fără dobândă. Serviciul 4G se activează gratuit direct de pe telefonul mobil, tastând *111# și urmând pașii indicați în mesajul de pe telefonul mobil.

Totodată, compania anunţă continuarea acordului privind roamingul naţional până la data de 31 martie 2017 pentru serviciile de voce şi date mobile. Utilizatorii Digi Mobil au astfel posibilitatea să comunice în zonele fără rețea Digi Mobil, urmând ca, pe măsura extinderii şi dezvoltării acesteia, roamingul naţional să fie eliminat. Roamingul naţional de voce va fi oferit în continuare gratuit utilizatorilor Digi Mobil, însă roamingul de date mobile va fi contra cost începând cu data de 01 aprilie 2016.

Acoperirea de tip exterior a reţelei 3G Digi Mobil a crescut în perioada 2015-2016 cu 10% ajungând la peste 94% din populaţie la nivelul țării. Reţeaua Digi Mobil, atât 3G cât şi 4G, este într-un proces continuu de extindere, atât în mediul urban cât și rural, astfel încât aria de acoperire și experienţa de utilizare a serviciului Digi Mobil pentru voce și date mobile să fie îmbunătățite constant.

Compania va continua să investească accelerat în dezvoltarea reţelelor 3G şi 4G în cât mai multe localităţi, atât pentru acoperirea de exterior cât şi de interior, astfel încât de serviciile mobile să beneficieze din ce în ce mai mulţi utilizatori. Numărul mare de clienţi pe care Digi Mobil i-a atras în ultimul an vine să confirme că reţeaua companiei este stabilă, de încredere şi că pachetele comerciale sunt concepute să răspundă cerinţelor şi nevoilor de comunicare ale clienţilor săi.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri