Digi Mobil reduce cu până la 20% preţurile la abonamentele Optim Nelimitat

Data publicării:
Digi Mobil ICON-1

Astfel, utilizatorii care îşi portează numărul de telefon în reţeaua Digi Mobil şi optează pentru două abonamente Optim Nelimitat vor plăti 6 euro/lună (TVA inclusă) per abonament şi 8 euro/lună (TVA inclusă), pentru un singur abonament contractat. Oferta este disponibilă în perioada 02 februarie – 31 martie 2015.

Mai mult, abonaţii existenţi Digi Mobil care şi-au portat anterior numărul de telefon în reţeaua companiei şi nu au servicii fixe Digi Net şi Digi TV contractate, vor beneficia automat de noile tarife, în funcţie de numărul de abonamente Optim Nelimitat contractate. Reducerea la abonament se va regăsi in facturile clienţilor existenţi începând din luna martie.

Clienţii Digi Mobil pot achiziţiona şi telefoane mobile cu plata integrală sau în rate, la cele mai accesibile prețuri. Gama variată de telefoane mobile poate fi consultată aici.

Utilizatorii care doresc să beneficieze de această ofertă trebuie să se prezinte într-un punct de prezență RCS & RDS, sau într-unul din noile magazine Digi, în perioada 02 februarie – 31 martie 2015.

Abonamentul Optim Nelimitat  include convorbiri nelimitate în orice rețea națională și în rețele internaționale, internet mobil nelimitat în rețeaua proprie și 100 MB/lună pentru date în roaming național, pe care clienții îi pot utiliza gratuit.

Abonații RCS & RDS la serviciile Digi Net și Digi TV care achiziționează un abonament Optim Nelimitat, plătesc 5 euro/lună (TVA inclusă), iar la al doilea abonament achiziționat vor plăti 4 euro/lună (TVA inclusă).

Abonații companiei la unul dintre serviciile Digi Net sau Digi TV Cablu/Satelit care contractează doar un abonament Optim Nelimitat, plătesc 7 euro/lună (TVA inclusa), iar la încheierea celui de-al doilea abonament, vor achita doar 5 euro/lună (TVA inclusa) pentru fiecare abonament în parte. 

Mai multe detalii despre ofertele companiei găsiţi pe site-ul www.rcs-rds.ro .


RCS & RDS este unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii în Romania, Ungaria, Cehia, Spania şi Italia. Compania este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu şi satelit, dar şi unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă si mobilă, internet mobil precum și servicii de conţinut video la cerere. Prin divizia Digi Business, clienții persoane juridice beneficiază de soluții integrate de telecomunicații și beneficiază de calitatea și siguranța serviciilor marca Digi, dar și de consultanță și asistență permanentă. Compania deţine singura televiziune de stiri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii locale, 3 canale de sport, Digi Sport 1, 2 şi 3, care difuzează cele mai importante competiţii sportive din România şi din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World, un canal de muzică, Utv.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri