Digi Storage măreşte spaţiul de stocare la 1 TB

Data publicării:
2

 

Digi Storage le oferă clienţilor săi flexibilitate, mobilitate, accesibilitate permanentă de oriunde, oricând, oferind în acelaşi timp posibilitatea ca toate fişierele (poze, filme, prezentări etc) să fie într-un singur loc.

Datele pot fi accesate într-un mod extrem de simplu și de rapid, din orice loc în care există o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv – PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile - Android, iOS, Windows Phone. Aplicațiile client pe care le oferă compania se sincronizează automat pentru toate dispozitivele utilizate.

Interfaţa web Digi Storage reprezintă punctul de acces în contul de stocare de unde clienţii pot descărca aplicaţia Digi Storage pentru PC. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android, iOS, Windows Phone aplicaţia se poate descărca gratuit din magazinele Google, Apple sau Windows Store.

În plus, utilizatorii serviciului pot descărca gratuit aplicaţia Digi Storage SIM Backup care le oferă posibilitatea de a-şi salva în contul personal Digi Storage numerele de telefon şi mesajele din telefonul mobil, precum şi avantajul de a importa ulterior datele în dispozitivul mobil.

Clienţii Digi Net Fiberlink 1000 beneficiază gratuit de spaţiu de stocare de 50 GB, iar cei care sunt abonaţi la Digi Net Fiberlink 500 de 20 GB.

Pentru un tarif lunar de 3 RON (TVA inclusă), utilizatorii pot opta pentru un spaţiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridică la 6 RON (TVA inclusă), pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 RON (TVA inclus), iar pentru 300 GB şi 1 TB, preţurile sunt de 15 RON, respect 30 RON/lună (TVA inclus).

*tariful de 45 RON este disponibil clienţilor care se abonează la TV Digital şi telefonie fixă sau mobilă

 

Mai multe detalii despre Digi Storage se găsesc pe site-ul Digi Storage.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri