Digivox. Ploaia a cauzat probleme în Pantelimon și Bragadiru

Data publicării:
inundatii pantelimon

Mai mulţi telespectatori Digi24 au trimis la redacţie fotografii cu efectele ploilor din ultimele zile. În oraşul Pantelimon, de exemplu, locuitorii de pe Aleea Timiş nu pot ieşi din case decât cu cizme de cauciuc.

Noi stăm cu apa de 20 de cm în curte de două zile. Fosa este acoperită, puţul este inundat, este un mare pericol de infecţie, nu putem să folosim apa, nu putem să folosim canalizarea”, spune un localnic.

Ieşim în cizme ca să plecăm la serviciu dimineaţa, le luăm în sacoşă şi ne schimbăm mai sus, unde nu mai e apă”, explică o femeie.

Sunt câteva zeci de case în care apa a pătruns în curţi. Oamenii se plâng că nu există canalizare şi pentru că nivelul solului este mai jos în acea zonă a oraşului, apa acoperă întreaga stradă.

A apărut şi vegetaţia de baltă.

Toată apa care vine, unde să se scurgă? Aici rămâne, nu se mai duce nicăieri. Ne trebuie o barcă, vâsle”, spune un rezident.

Şi telespectatorii din oraşul Bragadiru au trimis fotografii pe adresa redacţiei Digi24. Oamenii spun că apa măsoară peste 25 de cm. Motivul ar fi acelaşi: lipsa canalizării.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri