Doi morți și un rănit grav într-un accident produs în Măneciu, Prahova

Data publicării:
Interventie SMURD-pompieri, accident, raniti

Două persoane au murit și o a treia este rănită grav în urma unui accident produs pe DN 1A, în judeţul Prahova. Un autoturism a lovit o dubă care s-a răsturnat apoi într-o râpă.

Interventie SMURD-pompieri, accident, raniti

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, o femeie prinsă sub duba răsturnată şi un bărbat rămas încarcerat, ambii de aproximativ 50 de ani, au murit, medicul de la terapie intensivă de pe ambulanţă declarând decesul după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultate.

Persoana rănită, o femeie, se află în stare gravă, cu leziuni la mâini şi picioare, și va fi preluată de elicopterul SMURD solicitat la faţa locului.

Accidentul a avut loc pe DN 1A Ploieşti -Braşov, în comuna Măneciu, localitatea Cheia, în dreptul unei mănăstiri.

Conform primelor informaţii, un autoturism care cobora dinspre Braşov a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu o dubă în care erau patru persoane. În urma impactului, duba a fost proiectată în afara şoselei şi s-a răsturnat într-o râpă, la o diferenţă de nivel de aproximativ doi metri.

În urma accidentului, trei dintre cei patru pasageri ai dubei au fost grav răniţi. O femeie din dubă a fost proiectată în afara autovehiculului, fiind prinsă sub acesta, iar alţi doi pasageri au rămas încarceraţi.

De asemenea, două persoane din autoturism au fost rănite, însă leziunile acestora nu sunt grave, ele fiind conştiente şi ieşind singure din maşină.

În prezent, traficul pe DN 1A, în zona accidentului, se desfăşoară cu restricţii.

(sursa: News.ro)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri